Provozní technik
Real Food Concept s.r.o.
Provozní technik
Real Food Concept je dynamicky se rozvíjející síť hned několika projektů jako je řemeslná pekárna Krusta se svou sítí pekařství, italské bistro Pasta Vodičkova a prodejny staročeské Trdlo v samém srdci Prahy. Aktuálně hledáme spolupracovníka pro běžné opravy a údržbu na pozici Provozní technik.
CO VÁM NABÍZÍME:
- vše co neznáte, Vás rádi a důkladně naučíme, co znáte lépe, naučíte Vy nás
- uplatnění a ocenění Vašich dobrých nápadů na vylepšení čehokoliv
- pružnou pracovní dobu
- práci v týmu skvělých lidí
- výrazné slevy na naše produkty i mimo pracovní dobu
- příspěvek na Multisport kartu, abyste byli fit
- nástup možný ihned
PRACOVNÍ NÁPLŇ:
- realizace pozáručních oprav
- průběžná kontrola technologií
- údržbářské práce a opravy
- drobné montáže a instalace
- nákup náhradních dílů a materiálu
- spolupráce s externími dodavateli
- spolupráce s kolegy
CO BYCHOM CHTĚLI OD VÁS:
- SOŠ/SOU technického zaměření, minimálně 2 roky praxe na obdobné pozici
- znalost TZB a lásku k technice obecně
- pozitivní přístup a samostatnost
- manuální zručnost a logické myšlení
- loajalitu a odpovědnost
- umění vzít za práci, když je potřeba
- základy práce na PC
- řidičský průkaz sk. B
- platné oprávnění dle vyhlášky 50/78Sb výhodou
V případě, že jste se u nás našli, zašlete nám svůj životopis a my se budeme těšit na osobní setkání.