Často kladené otázky

Jaká je pracovní doba?

Pekaři na denní směně pracují od 6:00 do 17:00, na noční směně 17:00 – 5:00. Obsluha v prodejně a baristé pracují na denní směně od 7:30 do 17:30, na noční směně od 18:00 do 7:30. Denní i noční směna pracuje na krátký dlouhý týden.

Jaké jsou benefity?

Při nástupu dostávají všichni zaměstnanci dvě karty: kartičku Benefit card s 50% slevou na všechny produkty kromě alkoholu a kreditní kartu, kde se načítají peníze za každou odpracovanou hodinu.

Tyto peníze lze libovolně utratit v kterémkoliv podniku spadajícím pod Real Food Concept. Zaměstnancům také přispíváme na Multisport kartu.

Je možné změnit směny?

Po domluvě s vedoucími kolegy je možné vyřešit téměř všechno 🙂

Jaký je kolektiv a firemní kultura?

Kolektiv je převážně mladý, spojuje nás láska k dobrému jídlu. Rádi jezdíme každý rok na firemní teambuilding, ať už pod stan, na vodu nebo si zahrát nějaké hry.

Jak probíhá výběrové řízení?

Na základě vašeho životopisu se vám ozve naše personalistka, která si s vámi domluví schůzku. Další kolo probíhá s manažerem bistra nebo manažerem pekárny. Pokud všechno z obou stran klapne, domluvíme si den nástupu a začneme spolupracovat.